Fantasiskafferiet är ett enmansföretag med ett mycket stort nätverk. Jag vill gärna säga ”oss” eftersom jag har ett nära samarbete med så många andra duktiga, erfarna, kreativa och kompetenta yrkesmänniskor.

Jag som grundade företaget i början av 2000-talet heter Mona Ekelöf och är grafisk formgivare. Numera titulerar jag mig även ”kreativ ninja” och varumärkesbyggare eftersom jag hjälper företagare att synas på rätt ställen, i rätt sammanhang, på rätt sätt och med rätt material.


Kika gärna in hos mina fantastiska affärsvänner!

Christer och Robin på Uffe Tryckare (Väsby) har varit mina vapendragare ända sedan jag startade Fantasiskafferiet 2001. Vad skulle jag göra utan dem?! De är blixtsnabba, duktiga, ytterst hjälpsamma, har sisådär 30 års erfarenhet av tryck och är dessutom himla trevliga. Vad mer kan man begära?

Om man vill ha sin logga på give-aways (pennor, golfbollar, tablettaskar, reflexer, vad-som-helst) eller på sina tåliga arbetskläder så brukar jag använda mig av PSS eller deFACTO.

Eva Svensson på Strumpansbrodyr.se är oslagbar när det gäller att få proffsig brodyr på arbetskläder, väskor, kepsar, handdukar eller allt annat det går att sy i. Noggrann och kunnig! Hos Eva kan man lämna in några enstaka jackor – eller flera hundra – för att få sin logga på dem, vilket är väldigt ovanligt.


Andreas Seifert på Beveled Edge (Sigtuna) kan allt om digital marknadsföring, hemsidor, sökmotoroptimering och webannonsering. Han är bra på att förklara också, så man förstår varför vissa saker är så viktiga.

Lida Caster på Lidali (Vallentuna) är grafisk formgivare som specialiserat sig på snyggt designade och informativa hemsidor. Har man sin hemsida på hennes server så kan hon hjälpa till med mejl och annat också.

Fredrik Jürss på Curvejump (Täby ) är programmaren som (enligt kund) överlevererar när han kodar avancerade hemsidor från grunden. För den som exempelvis har en stor webshop eller som vill ha vissa delar lösenordsskyddade.


Johan Engborg på Astra Advokater (Stockholm), advokaten som fokuserar på affärsjuridik, är expert på immaterialrätt – och kan allt om varumärkesskydd! Bra om man vill registrera sitt varumärke i Sverige eller över hela världen.

Frida Spiksdotter Nilsson på Skrivplaneten (Stockholm) brinner för kreativ kommunikation och ger företagare konkreta tips på hur man kommer igång med storytelling – att berätta en engagerande historia för att väcka nyfikenhet!

Jesper Lundberg på Studio12 (Väsby) är fotografen som tagit över 70.000 (!) porträtt genom åren på allt från nyfödda till skolbarn och mängder av företags ledningsgrupper, men även tar fantastiska produkt- och actionbilder.