I september 2021 släppte Moderskeppet min kurs om hur man formger och producerar en rollup i Adobe InDesign. Det har varit ett fantastiskt äventyr att få vara med om detta: att skapa en videokurs som kan ses av alla Moderskeppets medlemmar.

Att skriva ett ordagrant manus och ett detaljerat kursskelett tog fruktansvärt mycket tid. Jag hade nog inte föreställt mig vidden av det hela när jag tackade ja till att skapa kursen!

Lika lång tid försvann sedan på att göra alla dessa illustrationer och visningsexempel. Sedan fick jag själv spela in ljud och bild i Moderskeppets fint utrustade inspelningsstudio i Jönköping, samt sätta ihop allt till en komplett entimmeskursen. Tur nog hade jag en skicklig coach som tog huvudansvaret för produktionen, städade upp mina missar och fixade så att allt blev proffsigt.

För mig har det här varit både lärorikt, lite läskigt och fantastiskt kul! Hoppas att kursen blir till stor nytta för andra (september 2021).