Det är långt ifrån allt jag producerar som jag får lägga ut här. En hel del vill kunderna hålla för sig själva: rapporter, instruktionsböcker, interna dokument.

Ännu oftare gäller det foton – och med GDPR har det blivit riktigt knepigt. Att jag fotograferar för mitt eget nöjes skull är en sak, men de bilder jag tar för kunders räkning kan jag sällan visa upp.

Mitt uppdrag: Att under en hel augustidag följa med brudparet som en skugga och dokumentera deras stora dag. Behöver jag säga att jag var lätt skräckslagen? Det fanns ingen back-up, ingen annan fotograf och inte förrän i sista sekund fick jag tag i en extra kamera om min egen skulle lägga av just på bröllopsdagen. Jag har varken kunskap eller utrustning som en proffsfotograf utan fick lita på att min erfarenhet och mitt bildsinne inte skulle svika mig.

Och det gick bra! Tyvärr kan jag inte visa de foton som verkligen berörde mig och som jag är riktigt stolt över – men här är i alla fall två foton av de 700 som de nygifta fick på ett USB-minne några veckor senare. (augusti 2020)