Något av det roligaste och jobbigaste jag gjort i år, var videokursen om inbjudningar i Adobe InDesign som jag skapade för Moderskeppet / Pixondu. Det är ett enormt tidskrävande arbete att skriva manus – exakt vartenda ord jag planerade att säga – och göra över tvåhundra illustrationer till detta. För att inte tala om hur lång tid det tog att ens fundera ut vad jag ville visa och lära ut!

Under fyra dagars intensivt arbetande spelade jag in kursen och grovredigerade den i ScreenFlow. Väldigt lärorikt och roligt, men slitsamt! Och kursen blev precis så bra som jag hade hoppats. Vill du lära dig att skapa dina egna inbjudningskort – privat eller för företaget – så rekommenderar jag dig att lägga en timme på att se min kurs, för den täcker nog allt man kan behöva veta och ger mängder av roliga tips och förklaringar (april 2022).