Moderskeppet är antagligen Sveriges största, bästa, mest använda och lättillgängliga online-kursverksamhet för kreatörer. Där hittar man mängder av pedagogiska videokurser om fotografering, men numera även massor av annat inom formgivning, grafisk produktion och sociala medier.

Jag har varit medlem i många år, gått flera av kurserna och lärt mig mycket. Många gånger har jag tänkt ”gud, vad duktiga de där lärarna är – önskar att jag kunde vara lika skicklig!”, men jag har också samtidigt haft en tanke om att någon gång ska JAG vara den där läraren som visar andra något som jag är riktigt bra på.

Nu öppnade sig möjligheten; jag tog chansen och efter en anställningsintervju följd av ansökningshandlingar, webinarier och inlämningsuppgifter fick jag nyligen ett kontrakt: välkommen till Moderskeppet, skriv på här och du är en av oss! Gissa om jag blev glad?

I sommar ska jag jobba med min kurs i Adobe InDesign, och i höst lanseras den. (juli 2021)