Häromdagen slängde jag allt innehåll på min hemsida och började om helt från början. Fantasiskafferiet har funnits i så många år nu – snart tjugo! – att det är komplett omöjligt att visa upp alla kundcase. (Helt ointressant också. I vilket annat jobb visar man upp varje utfört uppdrag? )

Jag tror att det är roligare att bläddra igenom den här samlingen som visar vad jag gjort de allra senaste åren.

Nu är sidan säker med SSL-certifikat (den heter alltså https:// nuförtiden) och har en helt ny layout med mängder av arbetsprover som jag inte visat upp.

Så roligt det är att lära sig något nytt! Vilken enorm tillfredsställelse det är att ge sig på något man inte fullständigt behärskar, lära sig under tiden och få ett slutresultat man är nöjd med.

Klicka gärna på rutorna (det finns flera sidor!), surfa runt och titta på vad Fantasiskafferiet har att erbjuda.